Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Fotózás

Mi a teendőd, ha időpontot szeretnél kérni? Először is, írj nekem egy e-mailt a liniandmommy@gmail.com címre.

Ezután megbeszéljük, mit szeretnél, mikor, és hol.

HOL? A fotózás gyakorlatilag bárhol lehetséges. Dolgozhatunk profi fotóstúdióban (a stúdió Pilisvörösváron van!), külső helyszínen, illetve az otthonodban is! Saját stúdiófelszereléssel rendelkezem, amit akár nálad, otthon is fel tudunk állítani. Ez különösen előnyös gyerkőcök fotózásánál, illetve akkor, ha jobban érzed magad a megszokottabb környezetedben. {Budapest és vonzáskörzetében ingyenesen megyek hozzád, vidékre útiköltséget számolok fel, amiről e-mailben érdeklődj!} Meddig tart? Minden fotózás más, minden modell egyedi, így nem tudok és nem is szeretnék szigorú időkorlátot szabni a munkának. Nagyjából - a körülményektől függően - 1-3 óra alatt végezni szoktunk. Legjobb, ha legalább 3-4 órás elfoglaltsággal számolsz, így nem késel el sehonnan :)

Hogyan kapod meg a képeket? A fotózást követően kiválasztom a legjobban sikerült képeket (mennyiség a választott csomag alapján!), majd retusálom. A kész képeket e-mailben, vagy CD-n adom át. A választott csomagban foglalt mennyiségen felül kérhetőek képek 890 ft/db áron. A fotózást követően a képek átadása kb 3 hét alatt történik meg. NAGYON FONTOS, hogy retusálatlan, nyers képeket nem szeretnék kiadni a kezemből, ezeket tehát nem áll módomban átadni neked. Miért? Azért, mert azok a képek egyszerűen nem jók. A fotós munkája nem áll meg a kattintgatásnál, az még csak egy félkész termék, én pedig nagyon igényes vagyok a munkámra, és nem szeretnék olyasmit kiadni a kezemből, ami nem jó. Remélem megérted. DE hozzá szeretném tenni, hogy nem vagyok szőrös szívű, így eddig MINDEN alkalommal néhány darabbal több képet adtam át a modelljeimnek, mint amennyiért fizettek...csak mert jók lettek, és ennyivel szerettem volna kedveskedni :)

Garancia!!!Ha bármilyen okból nem vagy elégedett a fotózással; vagy valami miatt meghiúsul a fényképezés (pl nyűgös a gyerkőc), NEM kell fizetned!

Árak:

Mini csomag: 10 db kidolgozott retusált fotó 16.000 Ft 

Csomag I.: 20 db kidolgoztt retusált fotó 28.000 Ft

Csomag II. : 40 db kidolgoztt retusált fotó 44.000 Ft

Csomag III: 80 db kidolgoztt retusált fotó 60.000 Ft

Egyedi árajánlat: egyedi elképzelésekhez egyedi árajánlat kérhető!

Az ár minden helyszín esetében azonos (kivéve vidéki fotózás esetén, ahol kiszállási díjat számítok távolság alapján). Egyéni elképzelés esetén egyéni árajánlat kérhető!

Jelentkezés, kérdés esetén várom megkeresésed: liniandmommy@gmail.com

Patrícia a Minnie-me's hivatalos fotósa